Dolly Plaid

Crochet Along met La Maison Victor en haak de Dolly Plaid. Iedere week delen we het vervolg van het patroon via onze website. Ontwerp en realisatie: Lisanne Multem (www.draadenpraat.nl)

Schrijf je in en haak mee!

Ontvang iedere week het volgende patroononderdeel van de Dolly Plaid en ga aan de slag.

[mc4wp_form id=”12248″]

Dolly Plaid: Patroon week 21

Dolly Plaid Week 21Hoever staan jullie inmiddels met onze Dolly Plaid? Klaar om er nog een vervolg aan te haken? Nu het schooljaar definitief weer van start is, kunnen we ook met de Dolly Plaid weer 100% vooruit! ... Lees meer »

Dolly Plaid: patroon week 19

dolly plaidDe tijd vliegt met onze Dolly Plaid, want het is alweer tijd voor een nieuw patroon. Daarnaast begint ons dekentjes al een serieuze plaid te worden. Wat worden ze toch snel groot! ... Lees meer »

Dolly Plaid: patroon week 18

dolly plaidOpgeven is een woord dat je niet in ons La Maison Victor-woordenboek zal vinden. Wij haken alvast ijverig verder aan onze Dolly Plaid. Jullie toch ook nog? ... Lees meer »

Crochet Along: de ideale ontspanning

Dolly PlaidBen je student en heb je in deze examenstrijd weleens te kampen met mentale moeheid? Dan is het dringend tijd voor een ontstressingskuur. Begin met die hoognodige douche – ahum – en ga dan een potje haken!... Lees meer »