Patronen voor jurken

Heb jij ook de DIY-kriebel te pakken? Dan voel jij je op onze website vast als een kind in een snoepwinkel! Bestel nu online onze patronen en schitter binnenkort in je zelfgemaakte jurk. Hopelijk ben jij klaar om een paar complimentjes te ontvangen?

Wat onze patronen voor jurken zo uniek maakt


La Maison Victor komt tegemoet aan de nood aan patronen die maakbaar en betaalbaar zijn, maar tegelijk eigentijdse en modieuze ontwerpen als resultaat hebben. Voor de ontwerpen van deze jurken werken wij samen met gerenommeerde Belgische modedesigners. We geven online ook steeds een aantal stijltips mee. Het ene model zal je figuur namelijk al wat meer flatteren dan het andere.

Twijfel echt niet of je deze jurken wel kunt maken. Kocht je onze patronen voor jurken online? Kijk dan naar de moeilijkheidsgraad op je patroon. Die staat aangeduid met een aantal huisjes om in te schatten hoe uitdagend het project is dat je wil aangaan. Met onze online tutorials en werkbeschrijving van je jurkpatroon, kan je gemakkelijk aan de slag. Bovendien pas je de patronen voor jurken helemaal aan naar jouw smaak en maten. Heerlijk toch zo’n jurk die helemaal perfect zit?

Nog niet het ideale stofje in huis?

Ook daarbij kunnen wij je helpen! Je kunt voor ieder patroon ook steeds de stof, die onze experten uitkozen voor dat model, aankopen in onze webshop. Het perfecte bewijs van “twee vliegen in één klap slaan”!