Patronen voor mantels en jassen

De patronen voor mantels en jassen van La Maison Victor zorgen ervoor dat je er altijd stijlvol en lekker warm bij loopt op koudere dagen. Van kinderjasjes tot mannen- of vrouwenmantels, voor ieder wat wils.

Waarom de patronen voor mantels en jassen van La Maison Vicor online kopen?


Omdat we vinden dat iedereen stijlvol voor de dag mag komen in het tussenseizoen, creƫerden onze experts patronen voor jassen die dankzij de eenvoudige snit nooit uit de mode gaan. Ieder patroonboekje bevat een heldere werkbeschrijving en de verschillende patroonvellen waarop de patroondelen in elke maat over elkaar getekend staan. Ook de moeilijkheidsgraad vind je op het patroon terug. Met de duidelijke werkbeschrijvingen en gratis online stap-voor-stap-videolessen, is zelfs jouw unieke jas of mantel in een wip gemaakt.

Ons stoffenassortiment

Ieder van onze jas- en mantelmodellen zijn een perfect excuus om je echt eens te laten gaan in al die speciale stofjes in onze webshop! De patronen komen het best tot hun recht in de kwaliteitsstof die wij verkopen. Zo heb je dubbel zo lang geniet van je ideale jas of mantel.