Patronen dameskleding

De patronen voor dameskleding van La Maison Victor: dat zijn trendy patronen die inspelen op de laatste trends van runways en bekende streetstyle blogs.

Unieke patronen voor unieke dames


Voor de ontwerpen werkt La Maison Victor samen met gerenommeerde Belgische modedesigners. De ontwerpen worden vergezeld van gegradeerde patronen (van maat 34 tot 54) en uitgebreide werkbeschrijvingen die vooraf getest werden door patroonkeurders. Daarbovenop staan de gratis online instructievideo’s altijd voor je klaar, of je nu ’s morgens of ’s avonds aan de slag wilt gaan.

Met deze patronen voor dameskleding maak jij de modieuze kledingstukken die je altijd al wilde hebben. Van een moderne jumpsuit tot een klassiek tweed-jasje of een luchtig feestkleedje: ze liggen allemaal op jou te wachten in onze webshop. Koop ze nu gemakkelijk en snel online!

De ideale stof

Bij elk patroon geven onze experten mee welke stofsoorten het meest geschikt zijn. De stoffen worden niet alleen gekozen omwille van het juiste gewicht, de soepelheid en de kleuren. Ook hechten we bij La Maison Victor groot belang aan de kwaliteit van de stoffen. Daarom bieden wij in onze webshop hoogkwalitatieve stoffen aan.