Patronen herenkleding

Mooie patronen voor herenkleding niet gemakkelijk te vinden? Die stelling ontkrachten wij bij La Maison Victor graag. Wie zegt dat mannenkleding patronen niet trendy en hip zijn, heeft duidelijk ons assortiment nog niet bekeken.

Aan de slag met de patronen voor herenkleding van La Maison Victor


Met onze patronen gaat iedere man als een stijlicoon door het leven. Speciaal voor die mannen, creëerden onze experts modellen waar zij comfortabel in rond lopen en waar wij, naaifanaten, onze ogen niet van af kunnen houden. Ze leveren resultaten op die uniek en niet in de confectie terug te vinden zijn.

Beginnende of ervaren naaister? Wij hebben voor elk wat wils. Het niveau van het patroon staat telkens aangeduid met een aantal huisjes. Bovendien wordt de werkbeschrijving stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt met tekeningen, foto’s én gratis online instructievideo’s: als dat niet handig is!

Ook mannelijke stoffen in onze webshop

Aan kwalitatieve stoffen voor onze herenpatronen hebben we geen gebrek! Dat mannen niet graag rondlopen in een trui met bloemetjesmotief, begrijpen we maar al te best. Daarom kan je in onze webshop nu ook de stoffen kopen die onze experts zorgvuldig voor deze patronen uitgekozen hebben.