Patronen kinderkleding

Op zoek naar buitengewoon leuke en mooie patronen voor kinderkleding? Dan ben je bij La Maison Victor aan het juiste adres!

Waarom de kinderkleding patronen van La Maison Victor online kopen?

Onze patronen voor kinderkleding zijn uniek in hun soort. De patronen werden speciaal ontworpen voor jongens en meisjes die graag spelen en ravotten is stijl! Door de trendy maar toch tijdloze modellen, kun je ze bovendien eindeloos blijven maken in verschillende stofjes. Iets waar zowel jij als je kleine engel ongetwijfeld veel plezier aan zullen beleven.

Ieder patroonboekje bevat een heldere werkbeschrijving en de verschillende patroonvellen waarop de patroondelen in elke maat over elkaar getekend staan. Om weer te geven hoe uitdagend het project is dat je wilt aangaan, wordt de moeilijkheidsgraad aangeduid met een aantal huisjes. Met de duidelijke werkbeschrijvingen en gratis stap-voor-stap-videolessen, is zelfs het meest uitdagende patroon in een wip gemaakt!

Patronen voor kinderkleding online kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Zin in meer? Al onze stuk-voor-stuk populaire patronen vind je hier!

Weet je niet goed welke soort stof je best kiest voor je patroon?

Geen probleem, bij elk patroon geven onze experts het nodige advies over de stofkeuze. De kwaliteitsstoffen die zij zorgvuldig uitkozen voor deze kinderkleding patronen zijn ook online te koop via onze ‘stoffen’-webshop. Hoeveel stof en welke benodigdheden je daarnaast nog in huis moet halen, vind je steeds terug bij ‘benodigdheden’ aan het begin van iedere werkbeschrijving.